Újabb szaküzletét nyitotta meg a Würth Győrben

2014.09.29.

Würth Shop Győr

A bolthálózat legfiatalabb tagja közel 350 m2-en több mint 3000 féle terméket kínál; a szereléstechnikai termékek piacán hazánkban a kéziszerszámok, kisgépek, kötőelemek, munkavédelem, vegyi anyagok legszélesebb palettáját.

A szaküzlet elhelyezkedése kiváló, mivel az M1-es autópálya mellett található, így nemcsak a győrieknek, hanem a keresztülhaladóknak, a környékbeli településen élőknek, vállalkozóknak is kényelmes megközelíteni.
A parkolás szintén biztosított; ingyenes, biztonságosan kialakított helyeken hagyhatják a vásárlók autóikat.

A Würth Shopokban már megszokott és igen kedvelt szolgáltatás, hogy a vevők a bemutató darabokat kipróbálhatják, amiben az is segítségükre szolgál, hogy az eladók itt egyúttal szaktanácsadók is. Pontosan ismerik a teljes választékot, az egyes cikkek anyagát, felhasználási lehetőségeit, illetve a gépek, eszközök működését, így bátran fordulhatnak hozzájuk a győri üzletben vásárlók is.

Az árucikkek átgondolt kiválasztásához sokszor némi időre van szükség; a shopban található barátságos kávézósarokban a cég vendégeként elfogyaszthatunk egy kávét vagy teát.

A kiválasztott termékeket értékhatár nélkül akár bankkártyás fizetéssel is megvásárolhatják a vevők a már kora reggeltől - 7 órától – délután 5 óráig nyitva tartó győri Würth Shopban.

„A Würth-öt kiemeli a mezőnyből, hogy nagyon széles termékskálát kínál, ezáltal igen sokféle igényt tud kiszolgálni. Vállalatunk számára komoly hátteret jelent az is, hogy a nemzetközi konszern nagyon erős, több száz fős termékfejlesztési osztályt tart fenn, mely folyamatosan azon dolgozik, hogy a termékek innovatívak és kiváló minőségűek legyenek. Folyamatosan kutatják a vevői igényeket, ellenőrzik a beszállítóktól érkező termékeket. Bízunk benne, hogy mindezt győri vásárlóink is tapasztalni fogják!”– mondta el Tari László ügyvezető igazgató a győri shop megnyitása kapcsán.