Világszerte és itthon is új munkahelyek a Würth-nél

2016.04.15.

Shop óbuda

A konszern hazai vállalata, a Würth Szereléstechnika Kft. a cégcsoportra jellemző, többcsatornás értékesítési stratégiájának részeként – az üzletkötői, shop és az elektronikus kereskedelem területén – az idei évben is folyamatos beruházásokkal bővíti a hazai piacát.

Ennek részeként a vállalat évek óta nyitja az ország különböző részein a vevőket közvetlenül kiszolgáló egységeit, a Würth Shop-okat. Az önkiszolgáló vásárlás kedvez azoknak a vásárlóknak, akik maguk szeretnék intézni a beszerzéseiket vagy azon partnereknek, akik vásárlás előtt személyesen is szeretnének meggyőződni a Würth termékek minőségéről.

Nem hagyják magukra azonban a vásárlókat a shopokban sem; a kiszolgáló személyzet nem csupán eladó, hanem személyes szaktanácsadója is minden egyes vásárlónak. Ismerik a teljes választékot - ami igen bő, hiszen 3000 féle terméket jelent - és személyre szabottan segítik a vevőket, akár egy kávé vagy tea mellett.

A nyitvatartási idő kedvez azoknak, akik még a napi munkavégzés előtt szeretnék elintézni a szükséges eszközök beszerzését; reggel héttől délután ötig nyitva tart a shop és a parkolás is megoldott a vásárlók részére.

„Már a korábbi években is folyamatos elvárás volt shop hálózatunk fejlesztése, ennek jegyében nyitott most budapesti egységünk is. Maga a direktértékesítés a személyes kapcsolat a vevőkkel továbbra is erős bázisa a forgalmunknak, ám a kapcsolatot tovább erősítjük más eszközökkel, rendszerekkel, a vásárlási szokások változásával a shophálózaton és az interneten keresztüli értékesítés is egyre nagyobb szerepet kapott." - mondta Tari László ügyvezető igazgató a budapesti, bécsi úti shop megnyitása kapcsán.

Az első budapesti, egyúttal a kilencedik hazai Würth Shop a február elsejei próbanyitás után április 14-én hivatalosan is megnyitott. A legújabb budapesti értékesítési pont a harmadik kerületben, a Bécsi úton, a legnagyobb élelmiszer áruházak közelében várja a vásárlókat.

Shop óbuda
Shop óbuda
Shop óbuda