C-termék menedzsment az ipar számára
MITŐL JÓ EGY RENDSZER?

A részletek tökéletes összhangjától valamint attól a ténytől, hogy számíthatunk egymásra!

MITŐL JÓ EGY RENDSZER?

A részletek tökéletes összhangjától valamint attól a ténytől, hogy számíthatunk egymásra!

C-termék menedzsment az ipar számára
Optimalizálja ellátási láncát intelligens rendszereinkkel

Az olyan beépülő termékek, mint például a kötőelemek és a rögzítőtechnika olcsók, de aránytalanul magas beszerzési és eljárási költségeket okoznak. A gyártásba beépülő termékekhez, karbantartási eszközökhöz és segédanyagokhoz kínált beszerzési rendszereink csökkentik az emberi erőforrás igényt, optimalizálják a készleteket és korszerűsítik a termelő vállalatok gyártási folyamatait.

Ön dönti el a szállítási megoldást, a többit mi intézzük, beleérve a részletes, testreszabott projekttervezést és a rendszer megvalósítását, a disztribúció, a beszerzés és a minőség-ellenőrzés átvételét, a raktározást és az áruk töltését a gyártósoron.

Legyen szó akár közvetlen vagy közvetett anyagról, akár szerszámról, munkavédelmi eszközről vagy kötőelemekről - kínálatunkban lévő összesen több mint 1.100.000 termékünkből- mi a megfelelő ellátási rendszert kínáljuk Önnek a beszerzési folyamatok optimalizálása érdekében.

További információ

Tisztában vagyunk azzal, hogy egy hiányzó alkatrész, még ha csak kis értékű is, jelentős költségeket eredményezhet. Ezért az ellátás biztonsága a legfontosabb prioritásunk. A "6 M-szabály" a hat elsődleges célt írja le, amelyeket szlogenünk "C-termékek. Megbízhatóan!" is igazol: vevőinknek megfelelő terméket, megfelelő időben, megfelelő helyen, megfelelő mennyiségben, megfelelő minőségben és megfelelő áron biztosítunk.

További információ