Kanban információs rendszer: WIS-portál

Elindult az új online Kanban információs rendszer

A Würth Industrie Service új rendszert fejlesztett ki a C-termékek kezelésének hatékonyabbá tétele érdekében az ipari ügyfelek számára. A WIS-portál (Würth Industrie Service portál) felhasználóbarát felületet tartalmaz, amely a Kanban rendszer összes funkcióját ötvözi az összes folyamat teljes átláthatóságával. Többnyelvű elrendezésének köszönhetően a rendszer több ország gyártóhelyein is használható.

Az összes folyamat, funkció, elem és szolgáltatási megoldás központi rendszereként a Würth Industrie Service WIS platformja nemcsak a korábbi CPS®ONLINE megoldást helyettesíti, amely több mint 15 éve működik. Az új platform a felhasználók számára jövőorientált megoldást is kínál, hogy kihasználhassa mind a hagyományos, mind az RFID Kanban rendszer előnyeit, és intelligens módon alkalmazza az adatokat. Ezt a Würth által kifejlesztett új rendszert több hónapon keresztül sikeresen kipróbálták az ipari vállalkozásokban, és egész Európában bevezették az ügyfelek számára. Jelenleg a teljes platform angol és német nyelven érhető el. További nyelvek bevezetését tervezik a következő fejlesztési szakaszokban.

A WIS-portál használatának előnyei:

  • Könnyedén követhető és átlátható információ az összes ládamozgásról
  • Az összes telephely és raktárhely teljes áttekintése
  • A töltés alatt lévő cikkekről és töltési dátumról a nyomkövető funkció nyújt információt
  • Részletes elemzési funkció (fogyási mennyiség, egyes cikkek forgalomaránya)
  • Expressz rendelések rendkívüli fogyási csúcsok kezelésére
  • Többszintű hozzáférés a felhasználók számára
  • Hamarosan már 6 nyelven elérhető
  • Hozzáférést biztosít az anyag- és teszttanúsítványokhoz, számlákhoz, szállítólevelekhez, a rendelésekkel kapcsolatos üzenetekhez és egyéb árucikkekkel kapcsolatos információkhoz
Kanban
CPS®KANBAN
Ellátási rendszer

A Kanban technológia maximális biztonságot nyújt. Automatizált, igényorientált megrendelések révén ideális megoldás a termelésbe beépülő anyagok hatékony ellátására

Tudjon meg többet a Kanban rendszereinkről

CPS®miLOGISTICS
CPS®miLOGISTICS
Beszállítói integráció

Használja ki innovatív Kanban rendszereink előnyeit a nem Würth termékcsoportok beszerzéséhez is.

Tudjon meg többet a logisztikánkról

Logisztika
Kulcspont
A logisztikai rendszerünk

A logisztikai rendszerünk a biztonságos és hatékony C-termék ellátás alapvető feltétele. Fedezze fel logisztikai központunkat egy 360°-os videóval, és tudjon meg többet a használt technológiákról.

Tudjon meg többet a logisztikánkról