Kanban

Würth Industrie: A megbízható C-termék szolgáltató

Magyarországon 2005. január 1-én alakult meg a Würth Szereléstechnika Kft. Industrie üzletága, az azóta eltelt évek alatt meghatározó szereplővé váltunk a hazai piacon. Üzletágunk fő tevékenysége a gyártásba történő közvetlen kötőelem beszállítás, melyhez a partner tevékenységét segítő logisztikai szolgáltatásokat kínálunk (7 féle KANBAN rendszer, köztük 6 féle RFID, ORSY rendszerek és sok más). A Würth szerteágazó logisztikai rendszere megkönnyíti a gyártáshoz használt anyagok beszerzését, logisztikai és ellátási szolgáltatásai jelentősen hozzájárul a termelékenység növeléséhez. A Würth Industrie megoldásai segítenek a raktározási és beszállítási idők csökkentésében, valamint a teljes beszerzési folyamat racionalizálásában.

A Würth Industrie rendszerét tapasztalt és jól felkészült területi képviselők és műszaki tanácsadók egészítik ki, akik a gyártás helyszínén látják el tanácsokkal a felhasználókat. A minőség biztosítását saját laborok szolgálják, ahol az új és a már meglévő termékeket rendszeresen alávetik minőségi ellenőrzésnek.

2020. január óta a kötőelemeken túl már karbantartási- és segédanyagok, munkavédelmi és vegyi termékek, gépek, szerszámok, azaz a Würth teljes termékkínálata elérhető az Industrie üzletág ügyfelei számára. Sőt, a fenti termékeket széleskörű szolgáltatásokkal kínáljuk ügyfeleink számára (termékautomaták, ORSY rendszerek, Refilo rendszerek).

A Würth Industrie rendszermegoldásai egyre több ügyfél bizalmát nyerik el. Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint folyamatosan bővülő ügyfélkörünk, jelenleg több, mint 40 kanban rendszeren keresztül kiszolgált partnerünk! Legyen Ön és cége a következő Würth ügyfél! Amennyiben felkeltettük érdeklődését, kérem lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségek egyikén: industrie@wuerth.hu vagy a +36-23/509-382 telefonszámon.