MI a WOW?

mi a wow

A WOW! az Interneten folyamatosan bővíthető személygépjármű diagnosztikai rendszer. Szoftver és hardver modulokból áll, ez teszi lehetővé a folyamatos és az igényeknek megfelelő fejlesztést az alkalmazó részéről.

Minden diagnosztikai alkalmazás elérhető a WOW!- val, hiszen soros oldalon a gépjárműbe épített csatlakozón keresztül tudunk hibát olvasni-törölni.

  • Élő adatokat láthatunk - akár referencia értékkel együtt
  • Működtető berendezések tesztjét hajthatjunk végre
  • A kódolások, alapbeállítások is számos típusnál segíthetnek (porlasztó illesztések, elektromos kézifékek, szerviztörlések, immokódolások, részecskeszűrő regenerálások stb.)
  • Természetesen az E-OBD mérések is teljeskörűen elérhetők (benzines, diesel típusok esetében egyaránt). Információs háttérbázisunkat az Autodatára épül, mellyel igény szerint bármikor kiegészíthető a program.

Miből áll a WOW! rendszer?
A szoftverek egy tetszőleges számítógépen futnak. Fontos, hogy akár már egy meglévő PC-re is telepíthetőek. Lehet laptop, vagy asztali PC. A programWindows XP, Vista, W7 vagy W8 operációs rendszer alá is telepíthető.

A hardver egység a Snooper+ diagnosztikai készülék.
A gépek közötti kommunikációban is két lehetőség van, USB kábelen, vagy vezeték nélkül Bluetooth adapter segítségével.
A régebbi típusoknál gyártó specifikus adapter kábelek segítenek az autóra csatlakozásban.
Bővebb leírás a "Termékek" menüpont alatt elérhető.

Mi az újdonság a WOW!- ban?
A Würth felismerte az információk egyre fontosabbá válását az iparban. Különösen a gépjármű elektronika területén, ahol az autógyártók rohamléptekkel fejlesztenek. Az elektronika gyors változásai miatt egy intelligens megoldást kell nyújtani a szervizeknek, amely segíti a szerelőt a számítógépesített gépjárműkorszakba vezető úton.
Ezért a szoftvert egy központi szerverről frissíthetjük heti, kétheti rendszerességgel.
A megvásárolt mérőszoftver nem jár le, használható automatikus frissítés nélkül is.

Kinek ajánljuk?
Minden olyan szerviznek, szerelőnek, aki gépjárművel foglalkozik. Hiszen a meghibásodott autók több mint a felének az elmúlt években a gépjármű valamely elektronikai rendszerével volt valamilyen problémája! És ez az arány egyre nő. A modernebb autókon egy fékbetét vagy gumicsere is megköveteli a diagnosztikai műszer használatát.

Milyen szolgáltatást nyújt még a WOW! rendszer?
Egész országot lefedő szaktanácsadói hálózatunk van, ezért bármilyen felmerülő problémára gyorsan tudunk reagálni!
Tanfolyamokat, továbbképzéseket szervezünk. Speciális probléma esetén összehozzuk a kérdezőt a tárgykörben tapasztalt kollégával, vagyis mindenben segítünk egymásnak.