Würth Industrie Service GmbH

industrie gmbh

A Würth Industrie, mint külön cég 1999. január 1-je óta létezik, ekkor alapították meg Németországban a Würth Industrie Service GmbH & Co. KG-t Bad Mergentheim-ben, mint az Adolf Würth GmbH leányvállalatát.
A Würth Industrie elsősorban az ipari méretű gyártó cégek kiszolgálásával foglalkozik, biztosítja a gyártáshoz szükséges kötő- és rögzítéstechnikai elemeket, valamint az ehhez kapcsolódó logisztikai szolgáltatásokat.

Néhány év alatt nyilvánvalóvá vált, hogy a Würth Industrie Németország határain kívül is képes kielégíteni a termelő cégek igényeit, ezért szolgáltatásait fokozatosan elérhetővé tette Európa szerte, valamint a tengerentúlon is.

Mindehhez a hátteret a Bad Mergentheim-i logisztikai központ biztosítja, mely összesen 122 ha területen helyezkedik el, kapacitása pedig egyedülálló egész Európában. Az itt tárolt különböző kötőelemek száma nagyságrendileg 200.000 Innen látjuk el magyarországi partnereinket is. A szervezettséget az igazolja, hogy közel 900 KANBAN rendszert működtet a Bad Mergentheim-i központ.

Magyarországon a Würth szereléstechnika Kft. -én belül megalakított Industrie divízió látja el a németországi Würth Industrie Service GmbH & Co. KG képviseletét.