értékeink, amik meghatároznak minket

Megbízhatóság

MEGBÍZHATÓSÁG – Mi nem csak beszélünk a stabilitásról

Munkahely választásakor fontos szempont, hogy tudjuk, mennyire megbízható alapokon áll az adott vállalat.

A Würth kereskedelmi, szakmai és pénzügyi hátterének köszönhetően hosszú távú anyagi, erkölcsi és életviteli színvonalat tud nyújtani munkatársainak. A vállalat 1945-ben történt alapítása óta világszerte több mint 80 országban közel 77.000 fővel működik.

A hazai leányvállalat 1988 óta megbízható munkáltató, árbevétele átlépte a 11 milliárd forintot. Mindez a hirtelen történő változások idején is biztonságot nyújtott és egyben jövőbeli stabilitást is mutat.

Fejlődés

FEJLŐDÉS – Ami előre visz minket

A fejlődéshez, a növekedéshez a Würth-nek olyan munkatársakra van szüksége, akik szeretik munkájukat, rugalmasak, kitartóak, megbízhatóak és nyitottak az újdonságokra.

A szakmai és személyes fejlődési lehetőségek olyannyira adottak, hogy büszkén mondhatjuk, van kolléga a csapatban, aki már több mint 30 éve a vállalat alkalmazottja és területe szakértőjeként még mindig megtalálja a kihívást.

Vezetőink 80%-a pedig saját kollégáink közül kerül ki mind az értékesítésben, mind a központi funkciókban.

Közös siker

KÖZÖS SIKER – Csak együtt lehetünk sikeresek

Cégünknél jelenleg kb. 275 fő dolgozik. Ebből 185-en az értékesítés különböző üzletágaiban, 80-an pedig a budaörsi központban pénzügyi, beszerzési, vevőszolgálati, HR, marketing, IT, raktár és értékesítési üzletágakhoz kapcsolódó területeken.

A Würth meggyőződése, hogy legértékesebb erőforrásai a saját kollégái: ennek megfelelő a munkatársaihoz való hozzáállása és felelősségtudata, így világszerte különös figyelmet fordít arra, hogy a munka és a magánélet egyensúlyát mindenki megtalálja.

We love Würth