Gyakori kérdések

GYIK

A Würth Szereléstechnika Kft. minden munkatársa főállású, teljes munkaidős, alkalmazotti munkaviszonyban áll a vállalattal. Senki sem dolgozik vállalkozóként, vagy másodállásban, így az új jelentkezők esetében is csak olyan pályázóval köthetünk majd munkaszerződést, aki más kereső tevékenységet az általunk kínált főállású pozíció mellett nem folytat.

A Würth-nél az értékesítésben és néhány azt szorosan támogató munkakörben a munkaidő hétfőtől csütörtökig 7:30-tól 16:30-ig, pénteken 15:15-ig tart. Ugyanakkor az értékesítő munkatársak esetében, ez a pozíció sajátosságaiból adódóan rugalmasabban kezelendő. A központban dolgozó munkatársak rugalmas munkaidőben dolgoznak! A törzsidő 9:00-15:00-ig tart, a rugalmas fázist, előre egyeztetve a felettessel 6:00-18.00 óráig lehet igénybe venni. A raktárban dolgozó kollégáink munkarendje tér el ettől a legnagyobb mértékben,a raktárban dolgozó kollégák 1 fix műszakban dolgoznak, így munkarendjük is előre tervezhető, kiszámítható.

Az értékesítésben a legfontosabb talán az, hogy természetesen kollégáink lakóhelyének és annak vonzáskörzetének maximális figyelembevételével alakítjuk ki a területeket. Ez néhol üzletáganként változhat. Általában egy megyében több kolléga is dolgozik, de előfordulhat, hogy nagyobb területet fed le egy-egy munkatársunk. Alapvetően ugyanakkor a fentiekre törekszünk. Az általunk meghirdetett állások mindegyike esetében feltüntetjük a munkavégzés helyét.

A honlapunkon tájékozódhat az aktuális lehetőségekről. Ha cégünk felkeltette figyelemét és szívesen csatlakozna hozzánk egy olyan területen, amire éppen nincs nyitott pozíciónk, vagy az adott területen éppen nincs keresésünk, akkor is javasoljuk, hogy küldje el jelentkezését. Ez esetben önéltrajza adatbázisunkba kerül. Arról, hogy megkaptuk önéletrajzát természetesen tájékoztatjuk és ha a későbbiekben releváns pozíció nyílik, megkeressük Önt.

A kiválasztás folyamatának részletes leírását megtalálja honlapunkon. Fontosnak tartjuk megjegyezni, hogy mindenki kap visszajelzést cégünktől, akkor is, ha pályázata nem megfelelő az adott pozícióra. Az önéletrajzok alapján először előszűrést végzünk. Telefonon azokat keressük fel, akiket személyes interjúra szeretnénk behívni. Ez a találkozó a jelölt és a felvételiztetők (HR és szakterület) között zajlik, nem alkalmazunk csoportos tájékoztatókat. A felvételi folyamat általában 3 körből áll. Interjú, ismerkedő nap és néha AC gyakorlati felvételi.

Bővebben a kiválasztás folyamatáról itt olvashat...

A meghirdetett pozícióban feltüntetjük, hogy az adott munkakörben kell-e rendelkezni idegen-nyelv tudással és azt milyen fokon, vagy nem szükséges. Ha kérjük az idegen nyelvtudást, az általában a német és/vagy angol nyelv(ek) ismeretét jelenti. Ezt az interjúk során természetesen ellenőrizzük is. Az üzletkötői és néhány, a központban történő munkavégzéssel meghirdetett pozícióknál általában nem feltétel, de ha valaki ennek ellenére beszél nyelvet, az természetesen előnyként kezelendő.

A Würth Szereléstechnika Kft. alkalmazottai számára biztosítjuk a munkába való kijutást, egy-egy céges autóval 4-5 kolléga együtt tud utazni a munkahelyre. Amennyiben rendelkezik saját autóval, annak üzemanyag költségét a munka törvénykönyve szerint térítjük. Tömegközlekedéssel Budapestről a legegyszerűbb a Kelenföld vasútállomáson a 188E vonalszámú autóbuszra felszállni, majd a Gábor Dénes körúti megállónál leszállni, ami közvetlenül a cégközpont előtt áll meg.

Legcélszerűbb természetesen az autóval való megközelítés, a térképre kattintva könnyen tájékozódhat az útvonalról. Az M1-M7 közös szakasza után az M1-es autópályán körülbelül 500 métert megtéve az első lehajtónál kell letérni a pályáról, (Törökbálint-Budakeszi kijáró) majd Budakeszi irányába kell továbbmenni pontosan 1km-t.

We love Würth