ORSYmobil - A mozgó műhely

gepjarmuberendezes

Az Orsymobil szakemberei az Ön egyéni igényeinek megfelelően tervezik meg, és építik át járművének rakterét. Az átalakítás az egyszerű fenéklemez megerősítéstől egészen a komplett szervizautó berendezésig terjedhet. A tervezés és a beépítés során, minden esetben a maximális biztonságra törekszünk, amit az elvégzett töréstesztek (DIN 74510) illetve biztonságtechnikai vizsgálatok (FMVSS 208) is igazolnak.

Tartósság, modul-rendszer, specializálhatóság

A beépítésre kerülő elemek mindegyike kizárólag fém alkatrészekből áll, ami szavatolja a hosszú élettartamot, így lehetővé válik a beépített rendszerek 10-12 éven át történő használata. A modul-elemekből álló konstrukció ezen túlmenően lehetőséget teremt a költségtakarékos átépítésre, például jármű-csere esetén.

A Würth járműberendezések széles választékot nyújtanak a speciális szakterületeken végzett munkákhoz - pl.: táblaüveg-szállítás, labor- és mérő-kocsi berendezés, motorkerékpár szállítás.

Miért válassza az ORSYmobil-t?

  • optimális helykihasználása szállítójárművében
  • moduláris rendszer
  • bővíthetőség, átalakíthatóság
  • hosszú élettartam
  • megfelel a biztonsági követelményeknek

Ha kollégánkkal fel kívánja venni a kapcsolatot, kérjük, írjon az orsymobil@wuerth.hu e-mail címre. Szaktanácsadónk felveszi Önnel a kapcsolatot.