Vállalat

WÜRTH - MÁRKA A SZERELÉSTECHNIKAI TERMÉKEK PIACÁN

A mai napig családi tulajdonban lévő Würth vállalatcsoport a minőség és az innováció melletti elkötelezettségének köszönheti, hogy az alapítás óta eltelt több mint hat évtizedben családi kisvállalkozásból a világon mindenhol jelenlévő vállalatcsoporttá nőtte ki magát. A Würth 84 országban csaknem 400 vállalattal képviselteti magát, és világszerte 62.000 munkatárs áll a Partnerek szolgálatára.

Würth Kft.
Würth Szereléstechnika Kft

Magyarország egyik legnagyobb szereléstechnikai termékeket forgalmazó vállalataként 40.000 fajta terméket kínálunk, úgymint: kötő- és rögzítéstechnikai elemek, kézi szerszámok, ápoláshoz, karbantartáshoz szükséges vegyi termékek, kis gépek, bútor- és épületvasalatok, munkavédelmi termékek, műhelyfelszerelések és tárolórendszerek.

További információ

Würth konszern
Würth Konszern

A Würth-csoport világszerte piacvezető szerepet tölt be a szereléstechnikai termékek forgalmazásában. A mai napig családi tulajdonban lévő Würth vállalatcsoport a minőség és az innováció melletti elkötelezettségének köszönheti, hogy az alapítás óta eltelt hat évtizedben családi kisvállalkozásból a világon mindenhol jelenlévő vállalatcsoporttá nőtte ki magát.

További információ

Alapítvány
Reinhold és Carmen Würth alapítvány

A társadalmi felelősségvállalás szerves része a vállalati kultúrának. Kiemelkedő fontosságú a számunkra, hogy a megbízható, minőségi termékek forgalmazása mellett, aktívan részt vállaljunk hátrányos helyzetű csoportok megsegítésében. Ezért keltettük életre 21 évvel ezelőtt a Carmen és Reinhold Würth Alapítványt, amelynek célkitűzése és működése a vállalat szemléletébe és stratégiájába pontosan beilleszkedik.

További információ

Megtalál minket a közösségi hálón is!