2020

2020.07.21.

Adománnyal segített a Würth

Félmillió forintos maszkcsomag Tatabányának

Azt követően, hogy május végén Tatabányán nyitotta meg 13. magyarországi shopját – az új koncepciónak megfelelően elegáns és egységes külső megjelenéssel és belső elrendezéssel – a Würth Szereléstechnika Kft., a vállalat jóvoltából ezen a héten is ünnepi pillanatok részesei lehettünk Komárom-Esztergom megye székhelyén. Ezúttal azonban a Polgármesteri Hivatalban.

Tovább

2020.07.02.

Alapítványi maszkadomány - Szombathelyre került az első 2500 darabos csomag

A jövőre 30 éves Reinhold és Carmen Würth Alapítvány társadalmi felelősségvállalása a járványhelyzetben sem szenvedhet csorbát. Mivel a többszörösen hátrányos helyzetben lévő, otthonokban nevelkedő gyermekek nyári üdültetése idén a koronavírus miatt elmarad, az alapítvány kuratóriuma arról határozott, hogy más módon, a jelen körülményekhez alkalmazkodva igyekszik segíteni a leginkább rászorulókon. A Würth Shopnak helyet adó magyar városok közül első körben Szombathelyre esett a választás, így július 2-án a vasi megyeszékhely polgármesteri hivatalában történhetett meg az a rövid ceremónia, amelynek középpontjában 2500 darab egészségügyi maszk állt.

Tovább

2020.06.03.

Elegáns és egységes - Würth Shop nyílt Tatabányán

Május végén Tatabányán nyitotta meg 13. magyarországi shopját a Würth Szereléstechnika Kft. Októberben Zalaegerszegen, jövő januárban Gyöngyösön bővül a shophálózat – a most debütált új koncepciónak megfelelő elegáns és egységes külső megjelenéssel és belső elrendezéssel. A 300 négyzetméteres önkiszolgáló szaküzletben közel 3000 féle árucikk közül választhatnak a vásárlók.

Tovább

2020.04.20.

Vállalkozó, műgyűjtő, világpolgár, alapító - Prof. Dr. h. c. mult. Reinhold Würth 85 éves

A családfő korai halálát követően az akkor tizenkilenc esztendős fiúra maradt a családi vállalkozás vezetése. Reinhold Würth a kétszemélyes csavar nagykereskedésből a teljes világot behálózó, hatalmas vállalatcsoportot épített ki. Ma a Würth csoport több mint 14 milliárd euró éves forgalmat bonyolít, és világszerte több mint 78 500 embert foglalkoztat. A Würth csoport Alapítványi Felügyelőbizottságának elnöke 2020. április 20-án ünnepelte 85. születésnapját.

Tovább