Testreszabott kiszolgálás a fémiparnak

femipar fokep

Az üzletág feladata, a gyártó-, karbantartó- és szolgáltató cégek kiszolgálása szereléstechnikai termékekkel. A partnerek között kis-, közép- és nagyvállalatok egyaránt megtalálhatók. A felhasználói kört, és azok igényeit figyelembe véve, az üzletág több részterületre szakosodott. Termékeinket folyamatosan fejlesztjük, így partnereink, mindig a legkorszerűbb műszaki, technológiai folyamatokkal, termékekkel dolgozhatnak. Területi képviselői hálózatunkon keresztül minden ügyfelünk személyesen találkozhat a Würth termékkínálatával.

A C-termék menedzsment keretén belül a leghatékonyabb megoldást kínáljuk a mindennapi munkához szükséges "ezer apró cikk" beszerzésére: például kötő- és rögzítéstechnikai elemek; fúrás, vágás, csiszolás, és hegesztés segédanyagai; ápoláshoz, tisztításhoz, rögzítéshez és kenéshez használt vegyi termékek. Megtalálhatók továbbá az üzemi higénia, munkavédelem, védőruházat témakör termékei is.

Fokozott figyelmet fordítunk a környezetvédelemre, ezért kifejlesztettük a Refillo nevű sűrített levegővel többször újratölthető szóróflakonjainkat, melyek segítségével nem szennyezzük a légterünket a hajtógázokkal, ill. a kifogyasztott palackok nem növelik a veszélyes hulladék mennyiséget. Veszélyes anyag managementünk segítséget nyújt a vegyi készítmények hatóságok által előírt szabályos kezelésében.

Átgondolt, termékeinkre kifejlesztett raktározási rendszerünk, melynek az ORSY Ordnung System "Rend a rendszerben" nevet adtuk, lehetőséget teremt a jól átlátható, szükségleteknek megfelelő készletezéshez. E rendszerünket igény esetén konszignációs formában is működtetjük. Kollégáink, a rendszeres látogatások során sajátfejlesztésű logisztikai eszközeink segítségével átvállalják a raktárkezelési feladatokat, ezzel biztosítva a munka folyamatosságát.

Áttekintő prospektus