Főbb juttatásaink

Főbb juttatásaink

A béren kívüli juttatások fontos elemek a vállalatnál. Nálunk az alábbi lehetőségek állnak rendelkezésre.

A Würth-nél az éves cafeteria juttatási csomag több pillérből áll. Kollégáink a havi melegétkezési utalvány mellett, évente több alkalommal meghatározott összeget kapnak SZÉP kártyán, vendéglátás és szállás alszámlára, illetve a céges teljesítménytől függően bónuszelemekben is részesülhetnek. Melegétkezési utalvány már a probaidő után jár, de a többi elemre sem kell várni a következő teljes évig, nálunk ezek is arányosan elérhetőek már a belépés évében!

Az éves bérmegállapodások év elején zajlanak. Ekkor kerül megállapításra az alapbér emelése mellett az is, hogy milyen mértékű lesz az alapbéren kívül a központban dolgozó kolléga ún. teljesítmény bónusza, értékesítési munkatársaink pedig látják, hogy tervteljesítés esetén vagy felette milyen plusz összeget érhetnek el. Az értékesítésben szinte egyedi módon, nálunk egy-egy kevésbé sikerült tervteljesítés alatt zárt hónap után is ún. garantált bért kapnak kollégáink!

Folyamatosan képezzük értékesítőinket szakmai ismereteik bővítése érdekében. Termékismeret, értékesítési tréningek vagy kommunikáció. Biztosra vehetik, hogy szükséges tudásuk nemhogy nem évül el, de mindig is naprakész marad! Központi munkakörökben is elérhetőek munkakörhöz kapcsolódó különböző itthoni vagy külföldi tréningek. Fontos: Cégünk támogatja a felsőoktatási továbbtanulást és lehetőséget ad az idegennyelv-tanulásra is egy meghatározott összeg keretéig.

Minden évben meghatározott számú kollégánk részesülhet teljesítmény függvényében egy ösztönző, egzotikus utazásban, külföldi városlátogatásban, vagy belföldi wellnesshétvégében. Munkatársainknak lehetőségük van a nyári hónapokban, akár közeli hozzátartozóikkal, pár napot – vagy egy hetet (különböző hosszúságú turnusváltások) eltölteni egy céges balatoni nyaralóban. Apartman-felszereltség, közeli part, grillezési lehetőség stb...

Éves évindító rendezvényünkön amellett, hogy az egyéni teljesítményeket külön is elismerjük, köszöntjük a Würth Szereléstechnika Kft.-nél különböző évfordulókat betöltött, 5-10-15-20-25 éve itt lévő munkatársainkat és büszkén mondhatjuk, van olyan is, aki már 30 éve csapatunk tagja! Ezen kategóriák elismerése az apróbb elismerések mellett a meglehetősen értékes díjazásokig terjed.

Cégünknél lehetőség van különböző olyan csoportokhoz csatlakozni, akik szabadidős tevékenységekben vesznek részt. Legyen szó futásról, foci kupáról, kerékpáros tevékenységről, ezeket a csoportokat vagy részvételi díjak átvállalásával, vagy esetleg eszközök biztosításával segítjük.

Az értékesítés számára, illetve bizonyos központi munkakörök esetén céges telefont (ipadet, laptopot) biztosítunk. Akiknek nem szükséges a munkájához a vállalati telefon, annak is van lehetősége flottánk miatt rendkívül kedvezményes csomagot igényelni, nemcsak saját maga, de családtagjai számára is! Ezzel a lehetőséggel élve komoly költségmegtakarítás érhető el háztartásonként.

Az értékesítői és vezetői munkaköröknél céges autót biztosítunk. Aki saját kocsit használ a bejáráshoz, annak törvény szerinti üzemanyag elszámolást biztosítunk. Pool autóinkat meghatározott kollégák használhatják, biztosítva, hogy a hasonló útvonalakon lakó, központban dolgozó kollégákat jól elérhető csomópontokról a munkahelyre és visszautaztatja. Az ide való eljutáshoz pedig teljes BKV bérlettérítést biztosítunk!

Dolgozói rendezvényeink nagyon sokrétűek! Nagyszabású esemény a „hivatalos” évindító, ami díjak átadásának, jubileumok megünneplésének is helyt ad. A kollégák gyermekeinek szóló mikulásünnepség mellett rendszeres időközönként megünnepeljük sikereinket, vagy éppen szabadtéri grillezést tartunk. Wellness szállodákban töltött hétvégével évente nemcsak kiértékeljük a munkánkat, de kihasználjuk ezt regenerálódásra, pihenésre is. Sőt, a partnereink számára biztosított különböző rangos nemzetközi sport és kulturális rendezvényeken az értékesítő kollégák és egyes központi dolgozók is részt vehetnek.

We love Würth