Hogyan zajlik a kiválasztás?

Kiválasztás folyamata
  • Személyre szabott folyamat
  • Sokoldalú információ átadás
  • Gyakorlatiasság és transzparencia

Önnek csak annyit kell tennie, hogy elküldi fényképes önéletrajzát a kiválasztott pozícióra. Jelentkezőink minden esetben kapnak visszajelzést a Würth-től, ahogy pályázatukat a HR osztály feldolgozta. Ha az önéletrajz alapján találkoznak elvárásaink, akkor telefonon értesítjük, és igyekszünk az Önnek legalkalmasabb időpontban a HR és a szakterület részvételével egy személyes interjún lehetőséget adni arra, hogy megismerhessük egymás elképzeléseit.

Sikeres interjú után mindenféle kötelezettség nélkül lehetőséget biztosítunk arra, hogy Ön közelebbről is megismerhesse a pozíciót. Értékesítési munkakörök esetén ez egy nap eltöltése egy értékesítő kollégánkkal, a központban működő pozícióknál pedig az adott osztályon történő „belsős ismerkedés.” Láthatja a feladatot, a környezetet és leendő kollégáit. Így igyekszünk elősegíteni annak eldöntését, hogy az előzetes elképzelések mennyire egyeznek meg a tapasztaltakkal!

A kiválasztáshoz, bizonyos pozíciók esetén Assessment Centert (AC-t) alkalmazunk. Az AC vagyis Értékelő központ során olyan gyakorlati példákkal találkoznak a jelöltek, amelyek leendő munkájuk legfontosabb feladatait modellezik. Olyan feladatok, szituációk, melyekkel közelebbről is látjuk, hogy a napi munka kihívásai mennyire illenek a jelölthöz. Nem kell és nem is igazán lehet ezekre felkészülni, csak adja önmagát! Az értékelést a HR és a szakterület szakemberei végzik.

We love Würth