Autószervizeknek innovatív termékek

autoipar_fokep

Az üzletághoz tartozó járműjavító, karbantartó vállalkozásoknak professzionális termékeket, megoldásokat kínálunk. Partnereink között vannak márka- és márkafüggetlen szervizek, speciális gépjárműjavító, -karbantartó vállalkozások és mezőgazdasági gépjavítók.
Folyamatosan olyan innovatív újdonságokkal jelenünk meg a piacon, mint például a horpadáskihúzáshoz, szélvédőjavításhoz, autókárpit és műanyag elemek javításához szükséges komplett készletek. A vegyi anyagoknál alkalmazott világújdonság, a nanotechnológia a jövő technológiáját vetíti előre.
Az autóklíma rendszerek tisztításához, feltöltéséhez, karbantartásához célszerszámokat, -berendezéseket és anyagokat kínálunk. A divízió legkeresettebb termékei a napi használatban lévő szerszámok és gépek, illetve az úgynevezett rezsianyagok.

Karosszériajavítás PIKK-PAKK-ra

A Smile Repair, Karosszériajavítás PIKK-PAKK-ra keresztelt program olyan javítási megoldásokat kínál a szakemberek számára, mint a fényezés nélküli horpadásjavítás (pl. jégkár okozta horpadások esetén is), megbontás nélküli karosszériajavítás, spotfényezés, műanyagjavítás, szélvédőjavítás, polírozás, szövetjavítás, bőr- és műszerfaljavítás.