Takács Tamás

Takács Tamás

2006 április 3-án léptem be a céghez, amellyel el is kezdődött az első hivatalos munkanapom. A bennem rejlő tenni akarással és bizalommal, illetve jó adag izgalommal álltam az elkövetkező időszak elé.

Vevőszolgálati munkatársként kezdtem, majd egy újonnan induló üzletágunk értékesítést segítő csapatának a tagja lettem. Egy teljesen új dologba vágtunk bele, ami rengeteg kihívással és nagy felelőséggel járt. Ennek sokszínűségéből fakadóan több feladatkörben is kipróbálhattam magam idővel: úgymint direktértékesítő, a belső háttértámogató csoport vezetője és az értékesítési csapat támogatója. Így lehetőségem nyílt arra, hogy jelentős időt tudjak eltölteni nemzetközi tréningeken. A nagy ugrás a karrieremben 2012-ben jött el, amikor is a nagyiparral foglalkozó üzletágunk vezetését bízták rám. Néhány évre rá ehhez kapcsolódott az úgynevezett potenciál csoport, így a magyarországi nagyvállalati környezetet kiszolgáló értékesítői csapat irányítása is hozzám került. 2017-ben az addigi teljesítményemet méltányolva megkaptam cégünk legnagyobb fajsúllyal bíró részlegének vezetését, majd a 2019-es év végén az értékesítési struktúra megváltozásával a keleti régió teljeskörű irányítására kért fel a cégvezetés.

A felelősség és a kihívás óriási, hiszen cégünk jelentős forgalmát és nagy létszámú, -mind életkorban, mind pedig az üzletágak tekintetében- vegyes összetételű csapatát bízták rám. Minden nap új dolgokat tanulok, folyamatosan képzem magam, amelyhez a cég nagy segítséget nyújt az általa biztosított nemzetközi programokon. Ez sokat segít döntéseim meghozatalában. Tudom, hogy folyamatos fejlődésre van szükség ahhoz,, hogy még sikeresebben kezelhessem a csapatommal együtt a régió és a cég előtt álló ambíciózus kihívásokat. Az egyik legnagyobb értéke A Würth-nek, - és ez a saját példámon is nyomon követhető - hogy észreveszik azt, aki fejlődni szeretne és ezért persze tenni is hajlandó. Bármely munkakörben is dolgozzon, vagy akármelyik szinten is álljon valaki az aktuális hierarchiában.

Az előrelépés lehetősége mindenki számára elérhető és támogatott.

Takács Tamás

Régióvezető

We love Würth