Pénzügyileg a legstabilabb cégek között a Würth Szereléstechnika Kft.

2016.08.31.

Bisnode

A nemzetközi konszern hazai leányvállalata, a Würth Szereléstechnika Kft. 28 éve vetette meg a lábát a hazai piacon is és azóta töretlenül a legsikeresebb, egyúttal legmegbízhatóbb hazai vállalatok közé tartozik.

„Eredményeink nem véletlenek; a partnerek, vevők és a nálunk dolgozók egyformán fontosak számára, csak így lehetséges kompromisszumok nélkül, hosszú távon sikereket elérni. A Bisnode AAA minősítés egy újabb bizonyítéka annak, hogy a Würth Szereléstechnika Kft. kiemelkedik a piacon a teljesítménye alapján, ezáltal a vele üzleti kapcsolatban állókat is felemeli.” –mondta el a tanúsítvány megszerzése kapcsán Tari László, a Würth Szereléstechnika Kft. ügyvezetője.

Az AAA minősítés számos változót figyelembe véve statisztikai alapokon állapítja meg, melyek Magyarország legkevésbé kockázatos vállalatai, melyekkel az üzleti kapcsolat kialakításának pénzügyi kockázata igazoltan rendkívül alacsony. A Bisnode nemzetközi szinten 1908 óta minősíti a cégeket pénzügyi stabilitásuk alapján, céginformációs és cégminősítő szolgáltatásai Európa szerte a legelterjedtebb megoldások között szerepelnek.