Kimagasló márkaminőség; hetedszer is Business Superbrands díjazott a Würth Szereléstechnika Kft.!

2017.08.15.

A Superbrands védjegy azért is különösen jelentős díj, mert, a Bisnode csoport által összeállított 4000 vállalatot és márkát tartalmazó listából, speciális mutatószámok alapján ítéli oda egy ipari szövetségekből és szervezetekből álló grémium, illetve sokat nyom a latban a fogyasztók körében végzett online kutatás is. Azok a vállalatok, márkák, melyek a minősítést megkapják, a piacon különleges helyet foglalnak el; a védjegy mind a fogyasztók, mind a partnerek számára különleges biztosítéka a megbízhatóságnak és a feddhetetlen minőségnek. Mivel az elismerésre sem pályázni, sem jelentkezni nem lehet, ezért annak értéke még többet jelent a vállalat és a piac számára.

A GFK Hungária 2016-os kutatás alapján a magyar fogyasztók körében a Superbrands védjegy ismertsége Magyarországon meghaladta a 75 százalékot, közülük is 90 százalék pozitív értékeket társít a díjhoz.
A Würth Szereléstechnika Kft. részére ez az elismerés azért is különösen fontos idén, mert a cég hosszú évek óta újra és újra elnyeri a védjegy viselésének jogát, így minden egyes évvel bizonyítja, hogy az állandó minőség, a kiegyensúlyozottan magas színvonalú munka jellemzi a vállalatot és az itt dolgozók munkáját.