Több, mint 40.000 termék

Telefon: +36 23 418 130

Feliratkozás hírlevélre

A MI VÁLLALATUNKNÁL AZ EMBER ÁLL AZ ELSŐ HELYEN

A Würth stabil kereskedelmi, szakmai és pénzügyi háttérrel rendelkezik, amely joggal felkeltheti azon munkavállalók érdeklődését, akik a hosszú távú fejlődést tűzték ki célul maguknak.

A fejlődéshez, a növekedéshez a Würth-nek olyan kollégákra és kolléganőkre van szüksége, akik szeretik a munkájukat, rugalmasak, kitartóak, megbízhatóak, nyitottak az újdonságokra. Cégünknél jelenleg kb. 185 fő az értékesítés különböző üzletágaiban, 80 fő pedig a budaörsi központban működő funkcionális osztályokon (pénzügy, beszerzés, vevőszolgálat, humánerőforrás, marketing, számítástechnika, raktár, divíziók) dolgozik.

A Würth meggyőződése, hogy a vállalat legértékesebb erőforrásai a dolgozók: ennek megfelelő a személyügyekhez való hozzáállása és munkatársaiért vállalt felelősségtudata. A Würth egy olyan emberközpontú vállalat, mely világszerte különös figyelmet fordít arra, hogy munkavállalói a komoly szakmai fejlődés lehetősége mellett a munka és a magánélet egyensúlyát is megtalálják.

Miért jó nálunk dolgozni?

Miért jó a Würth-nél dolgozni?

A Würth világszerte versenyképes munkakörülményeket, és számos előnyt kínál dolgozóinak

Hosszú távú képzési programot ajánlunk munkatársainknak, amely végigkíséri egész karrierjüket

További információ

Kiválasztás

Hogyan zajlik a kiválasztás?

Minden pozícióra fényképes szakmai önéletrajzzal, valamint motivációs levéllel lehet jelentkezni. A beérkezett önéletrajzokat a humánerőforrás osztály értékeli. A jelentkezők minden esetben kapnak visszajelzést a Würth-től, miután a pályázatok feldolgozásra kerültek.

További információ

Alapítvány

Gyakori kérdések

Mellékállás, főállás? MUnkaidő? Mindenkit behívnak interjúra?

További információ

Állásajánlatok

Aktuális állásajánlataink

Tekintse meg aktuális állásajánlatainkat

Megnézem az állásokat